Fietshek

Fietshek
efficiŽnt, veilig en obstakelvrij


Zoals de naam al zegt is het Fietshek een combinatie van fietsklem en hekwerk in ťťn. Met zijn uitgekiend ontwerp zorgt het Fietshek voor obstakelvrije stoepen, pleinen en privť terreinen.

Het Fietshek wordt gekenmerkt door een heldere en modulaire opbouw. De productlijn bestaat uit hekdelen mťt en zonder fietsparkeeroptie plus bijpassende poorten. Een hekdeel met fiets-parkeermogelijkheid biedt naar keuze ruimte aan 4 of 8 fietsen.

innovatie
Bij het parkeren in het Fietshek hoeft de fiets niet opgetild te worden. De speciale onderregel klemt bij het inrijden vanzelf de fietsband vast. De spijlen zorgen voor goede zijdelingse stabiliteit. Het geheel is geschikt voor vrijwel alle gangbare wiel- en bandenmaten (ook kinderfietsen). Uitrijden is eenvoudig.

opbouw
Het betreft een modulair hekwerksysteem dat zo is uitgedacht dat plaatsing en montage eenvoudig is. De gekozen spijlafstand en hekopbouw voldoen aan de eisen die gesteld worden voor toepassing bij scholen, kinderdagverblijven en speelplaatsen.

Standaard is een hekdeel 2400 mm lang en de hekhoogte geplaatst 1250 of 2000 mm. Maatwerk is mogelijk voor een perfecte inpassing in uw project.

onderhoudsvriendelijk
Doordat de onderregel vrij van de grond is blijft ophoping van zwerfvuil beperkt en is het geheel onderhoudsvriendelijk.

Alle stalen onderdelen zijn delta verzinkt en dubbel gecoat in donker grijs (RAL 7021). Andere kleuren zijn afhankelijk van de ordergrootte tegen meerprijs leverbaar. Alleen thermisch verzinkt is ook mogelijk.

Zie ook de product details voor meer info.

Toepassingen

Toepassen van het Fietshek kan op iedere locatie waar zowel behoefte is aan terreinafbakening en fietsparkeren tegelijk, denk aan:

  • Scholen en universiteiten
  • Sportaccommodaties
  • Bedrijfsterreinen
  • Stationsgebieden
  • Winkelcentra
  • Kinderdagverblijven en speelplaatsen

Advies

Denovo Design denkt graag met u mee en geeft waar mogelijk vrijblijvend advies voor de inrichting van een obstakelvrije en efficiŽnte buitenruimte waar iedereen graag gebruik van maakt en vertoeft.