Fietshek

Actueel
nieuws


Steeds meer scholen, kiezen voor Fietshek rond hun plein
Na diverse projecten in Amsterdam en Dordrecht, vindt u ons meest recente hekwerk met fietsparkeeroplossing nu in Vlaardingen, BS Babberspolder. Architectenbureau Frencken Scholl tekende voor de gehele nieuwbouw aldaar.


Fietshek voor KC de Hoven
Ruim 50 meter Fietshek is fraai geÔntegreerd rond het speels door YourGarden ontwerpen plein van Kindcentrum de Hoven te Rosmalen.


Urban Design
Van 13 t/m 15 april 2010 staat Denovo Design als ontwerpburo o.a. met het Fietshek op Urban Design in de RAI, Amsterdam. U vindt ons in hal 9, op de zeer centraal gelegen stand 09.307.

Voor meer informatie kijkt u op: www.urban-design.nl.

Primeur voor Eindhoven
Spilcentrum de Toeloop in de wijk Doornakkers te Eindhoven heeft de primeur wat betreft de toepassing van het speciaal door Denovo ontwikkelde Fietshek. 120 meter hek inclusief twee enkele en een dubbele poort siert het schoolplein en kinderdagverblijf. Er is plek voor zo'n 280 fietsen en daar kunnen ze, zo blijkt bij de opening, prima mee vooruit.

Publicaties

Toonaangevende bladen waaronder: Cobouw, Architectenweb, Straatbeeld, Stedelijk Interieur en De Architect, publiceerden al over het Fietshek.

Pers

Voor (hoog resolutie) persmateriaal kunt u direct contact met ons opnemen of bellen naar onderstaand nummer. Wij staan u graag te woord.